Heggedal og Blakstad skolekorps
Heggedal og Blakstad skolekorps
 • OM OSS    • MEDLEMSSIDER    • AKTUELT    • SPILLE I KORPS?    • KONTAKT    • KONSERTER    • VÅRENS STORE LOPPEMARKED      • FORSIDE  

 

 

   AKTUELT
    - Distriktmesterskap 2017
    - Jubileumsbok
    - Jubileumskonsert
    - Velkommen til jubileumskonsert
    - Konsert på Vardåsen
    - Nyttårskonsert 2016
    - Juleavslutning 2015
    - Underholdningskampen 2015
    - Showkonsert i Asker kulturhus
    - Høyt henger vi!
    - Bli med å lage jubileumskorps!
    - Kulturdagene i Heggedal 2015
    - Utekonsert på historisk grunn
    - Åpen kveld på Gjellum 20.05.15
    - 17. mai 2015
    - Jubileumsfestival i Asker sentrum 3. mai
    - Du vet det er loppemarked...
    - Bowling for aspiranter og juniorer
    - Nyttårskonsert 2015
    - Juleavslutning på Gjellum
    - Kaffebaren er åpen!
    - Høstkonserten 2014
    - Klatrepark
    - Nye aspiranter og sommeravslutning
    - Kulturdagene i Heggedal 2014
    - 17. mai 2014
    - Oppmarsj i Kulturuken 2014
    - Endelig ut og marsjere!
    - Marsjsesongen er i gang!
    - Rekrutteringskonsertene 2014
    - Bowling og klatring
    - Tamburkurs
    - Full seier til korpset!
    - Fanfarekorps på ball
    - Mesterskapsseminar
    - Nyttårskonserten 2014
    - Juleavslutning 18. desember 2013
    - Tildeling fra Askerfondet
    - Julespillinger 2013
    - Våre musikanter i Asker Musikkorps
    - Fra filmkonsert til årnt`li kino!
    - Filmkonsert lørdag 26. oktober 2013
    - Tur til Oslo sommerpark med hele korpset
    - Hovedkorpset går til filmen!
    - Nye aspiranter
    - Kulturdagene i Heggedal 2013
    - 17. mai 2013
    - Dagen før Dagen før Dagen!
    - Årets første utespilling
    - Musikk er ikke støy!
    - Rekrutteringskonserten 2013
    - Kulturuken 2013 - ut å marsjere!
    - Sosial happening!
    - Slagverkseminar
    - Julekonsert
    - Julegrantenninger 2012
    - Halloween!
    - Showkonsert 28. oktober 2012
    - Flerbrukshall på Heggedal skole
    - Sommeravslutningen 20. juni 2012
    - Kulturdagene i Heggedal
    - Rapport fra nasjonaldagen
    - Oppmarsj i Asker sentrum
    - Rekrutteringskonserten 2012
    - Marsjsesongen er her!
    - Aspirant- og Juniorkonsert februar 2012
    - AM seminaret februar 2012
    - Juleavslutning 2011
    - Jubileumskonserten 2011
    - Julegrantenninger
    - Aspirant- og juniorkonsert på Gjellum
    - Loppemarked 15 og 16/10 2011
    - Åpning av ballbinge
    - Pangstart på høstens øvelser!
    - Ekstraordinært årsmøte
    - Sommertur til Bornholm
           

Snarveier:
 Bli medlem
 Logg inn medlem
 Kontakt oss!
Antall besøk på siden: 451 956

 

 

 

Sommeravslutningen 20. juni 2012
 

Sommeravslutningen i år fulgte alle de tradisjonelle linjene. Aspiranter og juniorer åpnet kvelden med feiende god marsjmusikk. Deretter fulgte hovedkorpset før vi fikk se bilder og film fra årets aspirant/juniortur til Skien. To medlemmer i hovedkorpset ble takket av etter lang og trofast tjeneste. Kvelden ble avrundet med god mat og sosialt samvær. I korpsåret 2011/2012 har aktivitetsnivået i korpset vært like høyt som forrige sesong og vel så det! Året har vært fylt med små og store aktiviteter for både musikanter og voksne, alt fra oppstartseminaret i Kragerø med spilling og bading til deltagelse i korpsgalla, loppemarkeder, jubileumskonsert i Østenstad, julespillinger, nyttårskonsert, Akershusmesterskap, oppmarsj i Asker, tradisjonell 17. mai feiring, sommertur til Skien for aspiranter og juniorer sist helg. Og helt til slutt – om kun tre små dager – hovedkorpset drar til Italia!

Neste sesong blir det også gode aktiviteter for alle korpserne. Oppstartseminaret er lagt til Hornsjø høyfjellshotell. Dit skal alle junior1, junior2 og hovedkorpsmusikantene og legge grunnlaget for høstsesongens høydepunkt, showkonsert i Asker kulturhus i oktober.

I 2013 deltar juniorene og hovedkorpset også i Akershusmesterskapet. En nyttårskonsert blir det mest sannsynlig også i en eller annen form, men ikke arrangert av oss. De nye aspirantene skal også få vist seg frem gjennom året. Vi har nå fått 16 nye aspiranter som starter i august. De har allerede fått sine instrumenter utlevert og det blir sikkert en del prøving og øving gjennom sommeren før undervisningen starter opp i august. Vi i Heggedal og Blakstad skolekorps er om ikke i en særstilling, så er vi hvert fall så heldige at vi har en god rekruttering. Mange korps, også her i Asker sliter med rekrutteringen. Derfor er det ekstra fint at vi greier å opprettholde en stabil medlemsmasse, fra høsten av er vi 84 medlemmer.

En av årsakene til at vi greier å ha et så bra korps er rett og slett oss selv! Jeg er stadig imponert over innsatsen som legges ned av alle mammaene og pappaene. Det være seg som foreldrevakter, på loppemarkedene og ellers i alle komiteene og alle som er valgt inn i styre og stell. Tusen takk til dere alle!

Dirigentene våre gjør også en veldig fin innsats. Det er ikke å legge skjul på at dette året har vært litt spesielt på dirigentfronten. Den nyansatte hovedkorpsdirigenten Stein Wilsbeck sluttet ganske så brått i fjor høst pga. endret arbeidssituasjon. Frem til jul hadde vi Robert Nilsen, en dyktig kar som blant annet loset oss gjennom jubileumskonserten i desember. Så fikk vi ansatt Mats Johnsen i desember. Han er nordlending, ikke så stor, men fylt av entusiasme og energi. Han har mange gode ideer som dere vil få anledning til å nyte på konsertene fremover. På grunn av planlagt ferie er ikke Mats her i dag. Så på en måte er ringen sluttet for hovedkorpset denne sesongen ved at Stein er tilbake som dirigent i dag og i Italia.
Clare Farr sluttet i korpset for et par måneder siden for å begynne som hovedkorpsdirigent i et skolekorps i Oslo. Vi har nå ansatt en ny dirigent. Han heter Alex Snyder, er amerikaner og kom til Norge sist høst. Alex kan dere lese mer om på et annet sted her på nettsidene.

Korpset vårt har en god og sunn økonomi. Den største inntektskilden er jo loppemarkedene. Uten dem kunne vi ikke på langt nær opprettholdt hverken aktivitetsnivået eller kunnet holdt oss med tre dirigenter. Dette året har vi også gjort hele ni større og mindre dugnadsjobber for å bidra til sommerturene. Takk til alle dere som bidro på dugnadene.

En annen inntektskilde er Grasrotandelen, dvs. at en kan velge å gi 5 % av tippeinnsatsen til et formål en selv bestemmer. I fjor fikk vi inn snaut 38 000,-. Hittil i år er det kommet inn 17 800,-. Det er 95 personer som har registrert korpset vårt som mottager. Vi runder sikkert snart 100! Sjekk at du selv har registrert korpset som mottager og oppfordre andre til å gjøre det samme!

Jeg vil gjerne minne dere alle om å legge korpsweben på favorittlisten deres. Vi har jo hatt egne nettsider et års tid og der legges all informasjon som er viktig å vite om. Alt fra årshjul, terminlister, loppevakt- og foreldrevaktlister til nyheter, artikler og bilder om og fra arrangementene vi er med på. For foreldre som f. eks lurer på hvordan poden har det i Italia er det bare å logge seg på nettet, det kommer reisebrev hver dag hvis jeg er våken nok til å skrive dem!

Så ønsker jeg alle en riktig god sommer, og til alle musikantene - husk å øve hver dag!

Erik
Styreleder

Sommeravslutningen 2012  Utskriftsvennlig versjon