Print this page


Bli med lage jubileumskorps!


Spilte du i korps da du var yngre? Kunne du tenkte deg å bli med i Heggedal og Blakstad skolekorps sitt jubileumskorps? I anledning korpsets 60-års jubileum i 2016 inviterer vi alle som tidligere spilte i korps, eller som fortsatt spiller i dag, samt alle tidligere medlemmer av Heggedal og Blakstad skolekorps, til å bli med i jubileumskorpset.

Jubileumskorpset består av medlemmer som nylig sluttet i skolekorpset og av de mer rustne som spilte i sine yngre dager. Formålet med korpset er først og fremst å ha det gøy sammen med musikkvenner, men jubileumskorpset skal også opptre ved utvalgte anledninger i løpet av jubileumsåret.

Ambisjonsnivået er ikke høyere enn at det er mulig å mestre for rustne musikanter som ikke har spilt på en god stund. Jubileumskorpset øver annenhver onsdag på Gjellum grendehus, fra kl. 19.30.

Send en e-post til heidimust1@gmail.com så raskt som mulig og oppgi hvilket instrument du spiller, og om du har instrument selv eller ønsker å låne. Det er også laget en egen Facebook-gruppe; "Heggedal og Blakstad jubileumskorps".