Print this page


17. mai 2015
x
 
 
 


Med bussavgang fra Gjellum presis kl. 0700 hadde vi i år god tid til å finne plassen vår ved Semsvannet. Det var ikke spesielt varmt, det blåste og regnet mens vi ventet, men vi holdt varmen og humøret oppe med mange ventemarsjer i varierende tempo. Trompet-Anders hadde glemt marsjheftet på bussen, men kompenserte med ektra kraftig lyd på de partiene han kunne utenat! Da vi nærmet oss Skaugum sluttet det å regne, og resten av dagen ga oss oppholdsvær og etter hvert gløtt av sol. 

Litt saktegående tog inn til Asker sentrum gjorde at vi ankom ca. 20 minutter forsinket til Gullhella sykehjem. Marsjering ned til Blakstad skole gikk etter planen, og juniorene og Blakstad-aspirantene både spilte og marsjerte så flott.

Etter litt å spise på Blakstad gikk turen til Heggedal, i år til Gjellum. Runden via Hovedgården forløp uten dramatikk, og på returen til Gjellum ble juniorene og Heggedal-aspirantene trygt plassert etter 3. trinn i toget. Spilling av Kongesangen på Gjellum avsluttet en lang korpsdag. Flott innsats av alle sammen, det er en ære å få være fanebærer for korpset!

 

Se oss fra Skaugum: