Print this page


Nyttårskonsert 2015
x
 
 
 

Tradisjonen tro stilte hovedkorpset klar til nyttårskonsert også i år.Igjen har Asker Musikkorps tatt ansvar og invitert alle skolekorpsene til konsert i Asker kulturhus. Dette er jo etterhvert blitt en svært god tradisjon. I år stilte ikke bare samtlige skolekorps opp, men også et melodisk slagverkenseble fra Asker Slagverkseminar. Dette seminaret ble i år arrangert for tredje gang. som et resultat stilte enseblet opp på nyttårkonserten og sto for selveste åpningsnummeret. Stor suksess og dette viser viktigheten av å satse godt på slagverket.

Vårt korps spilte sist av skoleksorpsene, rett før Asker Musikkorps. Tre nummer ble fremført. først Conserto de Amore. Deretter Ro, ro til Siraland dmed publikum som "klappesolister" før de avsluttet med Radetzky marsch. Den spilte de for fjerde året på rad og er like flott og populær hver gang. Publikum klapper med akkurat på de rette stedene. Pluss noen til, det er ikke lett å stoppe når man først er i gang!

To fellesnummer avsluttet en lang, men fin konsert. Birdland er passe vanskelig men veldig fin og funky, en forrykende bra låt! Så avsluttet kosnertmarsjen Thundercrest det hele og årets nyttårskonsert er over for i år.

Takk til AMK for et supert arrangement. Det hele ble gjennomført riktig så profesjonelt.

Bildene under er tatt av Alf-Egil Lahn og styreleder Erik. De er tatt med mobilkamera og er derfor ikke knivskarpe. De ville de vært om ikke korpsets sjeffotograf Alf Kristian var opptatt med å spille selv. Hans bilder blir jo fantastisk bra, han er jo innehaver av kamera med ekstra mange knapper og funskjoner!Bilder fra konserten